Home

Art journal workshop

Hallo lieve artiest en creatieveling!

Het is tijd voor een SNIPPERDAG 🙂

Wat als je niet veel tijd, ruimte, spullen (…vul zelf in) hebt om te journalen, maar wel af en toe even je rechterhersenhelft wilt activeren?

Wendie en ik hadden het erover hoe makkelijk dat wel kan als je een blikje of doosje hebt met de basisbenodigdheden, namelijk een klein art journal, papiertjes, een lijmstift en (eventueel) een schaar. Snippers die we op verloren momentjes verwerken in één of meerdere kleine artjournals. 

Wij houden er allebei van om te werken met wat er IS. Beetje tijd al is het maar 5 minuten, klein bureautje, miscchien wel in de auto of met beperkte materialen, en toch creatief zijn! En we willen jou graag daartoe inspireren!!

In september gaf ik mijn eerste gastworkshop in het prachtige atelier van Wendie (Open Heart Studio). Het was een geweldige dag met fijne en lieve mensen, samen met de hartelijkheid en de gastvrijheid van Wendie.

Als jij er niet bij was de vorige keer, krijg je een nieuwe kans om kennis te maken met onze stijl en technieken. Op vrijdag 19 januari 2024 nemen Wendie en ik jullie mee in de wondere wereld van papiertjes. We laten zien hoe je zelf papier kunt maken met gerecycled materiaal en hoe je een pagina opbouwt, qua kleur, contrast en vlakverdeling met die zelfgemaakte papiersnippers: Mini artjournals waarin je weer kunt schrijven of gewoon bewaren/koesteren of cadeau doen.

Wendie is zo lief om haar collectie papier weer met je delen, zodat je met een geweldig artjournal de deur uit gaat en hoogstwaarschijnlijk veel inspiratie opdoet om thuis verder te gaan.

Het is ook een mooie gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde mensen, omdat het altijd leuker en gezelliger is om samen te creëren en om elkaar te inspireren. Ik hoop dat je met ons mee doet op deze dag, die vol vreugde en creatieve momenten zal zijn.

Let op: er is maar plek voor 8 deelnemers, dus reserveer je plaats, vol is vol.

Wij kijken er naar uit om je dan te zien en om je te ontmoeten!

Wanneer: Vrijdag 19 januari 2024

Waar: Vloeiweg 40 parking, 5061 GA Oisterwijk

Tijd: 10.00 – 15:00

Prijs: € 59,- (via bank of cash)

Opgeven kan via mail: wendiebrauckmann@gmail.com of  Gabrielle

of WhatsApp: 06-20756028

Hartegroet,

Gabrielle en Wendie Brauckmann (Open Heart Studio Oisterwijk)

@heart.journaling
@gabrielle.heckenbucker

I like to illustrate my imaginary world by expressing and translating my thoughts and feelings into color and pattern.